Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2010 22:34 - БЪЛГАРИТЕ КАЗВАМЕ ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА,А В ШВЕЙЦАРИЯ КАЗВАТ ПРОСТА ЖЕНА-БОЛЕН СЪПРУГ
Автор: hipospadias Категория: Технологии   
Прочетен: 8133 Коментари: 5 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да бъдем по-точни, вина за мъжките болести носят само необразованите и не твърде съобразителните съпруги, казват швейцарските лекари. Според техните изчисления мъжете, чиито втори половинки имат интелигентност над средното ниво, живеят по-дълго и по-добре от други. А от образованието и интелигентността на мъжете почти нищо не зависи - дори и да е блестящ ядрен физик, в областта на здравеопазването почти винаги в живота му се разпорежда съпругата.
   Що се отнася до конкретните тайни на мъжкото дълголетие, нищо сензационно в тях няма. Просто, умните жени са по-склонни да следят за начина на живот на съпруга си, по-добре са запознати със здравословното хранене и по-умело приобщават съпрузите си към тях. Така основните принципи, които добавят към живота на съвременния мъж 5-10 години, са: по-малко тлъсто месо; дa не пропускат закуската;дa не пренебрегват зеленчуците; дa не се увличат по бързите храни;дa не прекаляват с кафето; дa консумират по-малко сол; дa следят за нивата на холестерола си; дa се движат повече и да прекарват повече време на открито; дa спят достатъчно.
   Жените, които са участвали в проучването на швейцарските лекари, са отбелязали и това, че често им се налага да напомнят на съпрузите си за привидно очевидни рискове за здравето. Например, че не трябва да излизат навън с мокри глави и без шапка, особено през зимата. Или че с болен кръст не трябва да се ангажират с пренареждане-то на мебелите.
   Освен това жените, причислени от учените към категорията на „умните", са способни да убедят съпрузите си да се откажат от лошите навици. Например да не пият бира при всяко хранене или да не пушат у дома в присъствието на детето (а след това и въобще да престанат да пушат). Най-общо, лекарите са стигнали до заключението, което дълго време преди това си е направила всяка втора жена: повечето мъже са абсолютно безпомощни, когато става въпрос за тяхното здраве. Те проявяват минимален интерес в областта на медицината, изключително безразлични са към собствената си безопасност, често са просто мързеливи, дори и когато трябва да се обадят в поликлиниката. А за това да ги накараме да изчисляват съдържанието на солта и мазнините - не може дори и да се мисли. Поради това отговорността за продължителността на живота им е в ръцете на по-слабата половина на човечеството.
   Вярно е, че много жени, за съжаление, не се грижат за здравето на съпрузите си, а обратно, приемат начина им на живот. Най-заразни са лошите навици - пушенето и безразборното хранене, защото когато съвременната жена започва да готви на любимия си нещо вкусно, тя самата приема този начин на хранене. Дори и да не успеете да покорите сърцето на любимия си чрез стомаха, поне ще бъде здрав.
   от лекар.бг



Гласувай:
20



1. chernavoda - Зад успеха на всеки известен мъж-за хубаво или лошо
24.08.2010 00:03
стои една жена.Била тя Ева Браун или Хилари Клинтън,Крупская или Ивошевич...При Саркози са по-вече...При Бойко Борисов-засега не се знае коя е.
цитирай
2. kralubvel - Точно в този смисъл,за значението на дамите франсетата казват
24.08.2010 01:06
Шерше ля фам-Търсете жената...зад всеки екшън като в Троянската война това е Елена...Между другото тя беше и при Сергей,но падна от мотора му
цитирай
3. nadialu - когато има истинска любов уважението не позволява да изолираш главата на семейството
25.08.2010 00:10
щото при некви проблеми,кога държавата и властите не са на място в него ми е надеждата.пък и ми е приятно да се грижа за него,далече от неговите роднини
цитирай
4. анонимен - backlinks service
14.08.2011 22:55
When will you post again ? Been looking forward to this !
цитирай
5. анонимен - alexa backlink backlink building service
27.09.2011 00:04
update pagerank seo technology <a href=http://xrumerservice.org>backlink solutions</a> backlink building service
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hipospadias
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 71274
Постинги: 12
Коментари: 25
Гласове: 86
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031